(text preluat din sursa online - autor Constantin Țîbîrnă)
Am așteptat suficient.
Timp de peste 2 ani am urmărit modul de implicare a facebook în vizibilitatea anumitor tematici pe care le postez. Și am remarcat că o parte din subiectele abordate de mine sunt vizibile iar altele aproape deloc.
Ce e mai cutremurător este că nu o parte ci toate postările cu aceeași tematică sunt invariabil promovate și respectiv ascunse. Nu pot decât să concluzionez că, probabil, există un algoritm prin care vizibilitatea unei postări este dată de subiectul dezbaterii. Astfel, neînregimentarea în paradigma oficială sau normală face aproape invizibilă postarea pe facebook.
Simplul fapt că citezi din opera unui autor „osândit” micșorează enorm vizibilitatea articolului. Am crezut, și încă mai cred că singura șansă de a domoli cenzura este repostarea.
Acum voi face public această acțiune. Postez aici afirmația unui cercetător de top la nivel internațional, ale cărui descoperiri, chiar dacă sunt urmarea studiilor de zeci de ani și efectuate după cele mai riguroase standarde ale cercetării științifice, au fost sistematic boicotate fiind considerate amenințătoare stării de fapt prezente și paradigmelor medicale.
Autorul citat este dr. T. Colin Campbell, iar acestea sunt cuvintele sale:
„Noi am descoperit că proteina din laptele de vacă la nivele rezonabile de consum favorizează semnificativ dezvoltarea cancerului în cadrul experimental, concluzie ce se află în afara paradigmei nutriționale. Noi am descoperit că dezvoltarea cancerului în cadru experimental poate fi pornită sau oprită de modificarea nivelurilor practice ale nutrienților, și că boala poate fi tratată prin metode nutriționale, concluzie ce se află în afara paradigmei tratamentului cancerului. ... Noi am descoperit că grăsimile saturate (și de fapt grăsimile totale și colesterolul) nu sunt singurele cauze ale bolilor cardiovasculare, proteina animală fiind de asemenea una dintre cauze, concluzie ce se află în afara paradigmei din cardiologie.”
Aștept reacția. Se va confirma sau nu? Voi ce soluții ați găsit?
Comments