top of page
Poza scriitoruluiConstantin Țîbîrnă

Povestea de succes a Simonei – 10 kg pierdute în 2 luni

Actualizată în: acum 4 zile

Iată ce ne spune povestea de succes a Simonei: Am cumpărat cartea din curiozitate dar și pentru că îmi doresc de foarte mult timp să mănânc sănătos.

Am scăzut în greutate 10 kg în 2 luni!

Sunt extrem de mulțumită de rezultate dar și de informațiile pe care le-am aflat. După fiecare pagină citită devenea din ce în ce mai interesant pentru că aveam impresia că nutriționistul este chiar în fața mea și efectiv îmi spunea pas cu pas ce am de făcut.

Astfel am înțeles destul de repede că nu mai pot amâna și că trebuie să mă apuc urgent de treabă. Până atunci tot amânasem pentru că eram confuză și nu știam ce am de făcut. Cu alte cuvinte, informațiile din ghidul ”Sănătatea are talie” m-au motivat extrem de puternic și mi-au arătat clar cum trebui să procedez pentru a trăi în sfârșit sănătos atât eu cât și familia mea.

Consecința?

În două luni am dat jos aproape 10 kg. Sincer, nu mă așteptam.

Secretul?

Am aplicat toate principiile prezentate în ghid și m-am străduit să prepar zilnic din cele peste 90 de rețete.

Vă recomand această carte. Pentru mine a fost de mare folos. Din când în când o recitesc și descopăr mereu informații noi (care mi-au scăpat la prima citire) pe care le pun în practică.

Îți recomand să nu mai amâni.

Simona Vintilă

______________________________________

Simona, ne inspiri în fiecare zi pentru a continua să ajutăm oamenii care ne solicită ajutorul! Sperăm că povestea de succes a Simonei vă inspiră și pe voi! Și suntem de acord 100% cu Simona … informațiile din ghidul „Sănătatea are talie” m-au motivat extrem de puternic și mi-au arătat clar cum trebui să procedez pentru a trăi în sfârșit sănătos atât eu cât și familia mea.

Continuați să gândiți în folosul vostru și să trăiți la maxim!

Poți găsi informații despre ghid cât și opiniile celor care îl au deja dând click pe linkul de mai jos de mai jos.

Comanda direct pe site sau la telefon 0769 68 68 69.

Nu lăsa pe mâine ce poți face azi!

6 afișări0 comentarii

コメント


bottom of page