top of page
Poza scriitoruluiConstantin Țîbîrnă

Povestea de succes a Marianei

Actualizată în: acum 4 zile

Iată povestea de succes a Marianei:

Mulțumesc frumos pentru minunata carte! Citind cartea am redescoperit cum să îmi realizez un program al meselor pe care apoi să îl adopt ca pe un stil de viață sănătos. Mai ales că scopul meu e de a mă informa corect (fiind înfometată de informație nutrițională). Acum e momentul în care trebuie să fiu foarte, foarte atentă, pentru că un stil de viață nesănătos face să se adune kilograme multe de care este tare greu să mai scapi.

Cred că este o carte care te ajută să slăbești natural și să îți reechilibrezi întregul organism. Așadar, vreau să acționez înainte de a fi prea târziu. Știu că prevenția este mama sănătății. Cartea „Sănătatea are talie” pune prevenția pe primul loc.

Sunt sigură că voi reuși, pentru că rețetele din carte sunt sănătoase, delicioase și ușor de realizat. Am și mai multă încredere pentru că această carte este scrisă de un specialist în nutriție și dietetică, cu facultate de medicină.

Mariana Ghica

Mariana, ne-ai spus lucruri minunate, ți-ai deschis inima către noi toți. Îți mulțumim! Sperăm că povestea de succes a Marianei vă inspiră și pe voi! Și suntem de acord 100% cu Mariana … vreau să acționez înainte de a fi prea târziu. Știu că prevenția este mama sănătății. Cartea „Sănătatea are talie” pune prevenția pe primul loc..

Continuați să gândiți în folosul vostru și să trăiți la maxim! Poți găsi informații despre ghid cât și opiniile celor care îl au deja dând click pe linkul de mai jos de mai jos. https://www.greenclass.ro/product-page/sanatatea-are-talie-ghid-de-nutritie-pentru-pierdere-in-greutate Comandă direct pe site sau la telefon 0769 68 68 69. Nu lăsa pe mâine ce poți face azi!

2 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page