top of page
Poza scriitoruluiConstantin Țîbîrnă

Povestea de succes a Adrianei – cum să obții obiceiuri sănătoase pentru o viață de calitate

Actualizată în: acum 4 zile

Iată povestea de succes a Adrianei : „Mulțumesc din suflet pentru cartea Sănătatea are Talie, scrisă de Dietetician-Nutriționist Constantin Țîbîrnă – un adevărat ghid de nutriție, de mare ajutor în casă! E foarte bună!

Nu există pe piață o carte mai bună despre nutriție și cum să slăbești în 28 de zile, chiar mai mult: cum să înveți obiceiuri sănătoase pentru o viață de calitate!

Cartea conține și explicații de ce, cum să faci, ce să faci, cum să mănânci, inclusiv rețete pentru cele 28 de zile (cele 3 mese principale și cele 2 gustări).

Iar prețul este foarte mic, știți de ce? E un program complet de nutriție pentru recuperarea stării optime de sănătate, program pentru care, dacă mergi în clinică sau personal la un nutriționist de renumele domnului Țîbîrnă, te costă pe puțin 1000 lei!

Mulțumesc pentru această carte!”


Adriana Ciobanu

Adriana, ai fost foarte darnică cu aprecierile pentru carte și autorul ei. Îți mulțumesc!

Sper că povestea de succes a Adrianei vă inspiră și pe voi să luați o decizie înțeleaptă! Și suntem de acord 100% cu Adriana … ghidul de nutriție Sănătatea are talie este un adevărat ghid de nutriție, de mare ajutor în casă!


În viața personală ne preocupăm în mod constant și cu încăpățânare de carieră, bani, beneficii materiale și confort. Uităm de noi pentru perioade lungi de timp, acordând atenție lucrurilor exterioare. Ne „trezim” la durere, semnale date de propriul corp. Astfel apar primele semne de îngrijorare.


Având un ghid de nutriție alături de noi, citind și recitind câteva aspecte cheie ne reamintim de noi și de acțiunile corecte pe care să le facem în folosul nostru.

Are dreptate Adriana.


Continuați să gândiți în folosul vostru și să trăiți la maxim!


Poți găsi informații despre ghid cât și opiniile celor care îl au deja dând click pe linkul de mai jos . https://www.greenclass.ro/product-page/sanatatea-are-talie-ghid-de-nutritie-pentru-pierdere-in-greutate Comandă direct pe site sau la telefon 0769 68 68 69. Nu lăsa pe mâine ce poți face azi!

14 afișări0 comentarii

댓글


bottom of page