top of page
Poza scriitoruluiMihaela Țîbîrnă

Planificarea și Organizarea Meselor dau valoare alimentației tale

Actualizată în: 27 nov. 2022

Mesajele de astăzi pentru licuricii luminoși (persoane parcipante la programul Green Class Diet-Slăbește sănătos) se referă la planificarea și organizarea pe care este musai să o facem cu toții în weekend, dacă vrem să obținem rezultate mulțumitoare săptămâna viitoare.

Așa că, fii atent cum faci cumpărăturile! Ce vei cumpăra pentru frigider și cămara ta, aceea vei mânca. Nu da vina pe emoții, te rog (….e la modă, se zice!).

Vinovatul în “treaba” cu mâncatul “emoțional” este în primul rând modul defectuos în care faci cumpărăturile! Pe scurt! Vei mânca ceea ce cumperi cu și fără “mâncatul pe fond emoțional” !

Deci, fii responsabil ca licuricii din program, și organizează-te cât poți tu de bine! Este prima cheie a reușitei!

Licuricii conștiincioși își pregătesc și își planifică ce fructe și legume, frunze și boabe și semințe pentru germinat, vor dori să aibă la îndemână. Își planifică și orele de sport, de asemeni.


Învață și tu, chiar dacă nu ești încă un licurici, să faci această planificare și organizare în fiecare weekend. Acum pare greu și poate plictisitor. Dar îți garantez că, o dată ce va deveni obișnuință (și…va deveni după o vreme), va fi floare la ureche.

Ca bonus, îți va crește stima de sine și vei avea rezultate consistente nu numai în slăbitul sănătos, ci vei deveni mai organizat în toate ariile vieții tale! Iar asta este tare mulțumitor și mobilizator.

Și faptul că vei fi un exemplu pentru familie, prieteni și colegi este cireașa de pe tort!


Organizare și planificare reușită, îți doresc, Mihaela


Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page