top of page
Poza scriitoruluiMihaela Țîbîrnă

La finalul programului Green Class pentru pierdere în greutate

Actualizată în: 8 dec. 2022


Ziua 26- Green Class Diet-Slabește sănătos! Astăzi licuricii sunt sfătuiți să facă diferența între dorintă, speranță, staruință, efort și perseverență, pe calea slăbitului sănătos.

Îmi îndeplinești și mie o dorință? Da, vă rog! Doar nu crezi că este lampa lui Aladin, nu?

Pentru a-și îndeplini dorințele ei trebuie să fie harnici și să recapituleze “toată materia” primită în programul Green Class Diet Slabește Sănătos.

Asa că, spor la studiat și mai ales la aplicat!

Practica e secretul. Dar și teoria este importantă. Eu vreau să aud de bine de la ei și după cele 28 de zile de program.

Iată ce le-am mai transmis licuricilor:

Poți deschide toate “ușile” cu ceea ce ai primit în acest program. Dar, cheile sunt la tine. Și, cheile înseamnă să studiezi, să îți însușești informațiile, să le internalizezi, să nu te mai “rătăcești” pe internet și să îți prinzi urechile în fel de fel de teorii care au rolul de a te zăpăci, promițându-ți că totul va fi ușor, iarna cald și la toamnă pomii înfloriți, adică îți promit scurtături către rezultatele pe care ți le dorești.

Personal, nu cred în așa ceva! Pentru că orice realizare măreață (… și ce este mai măreț decăt a redeveni sănătos și a-ți recâștiga forma ideală a corpului tău, unde știi că vei locui toată viața ta?), presupune efort, preocupare, perseverență și chiar disconfort la început de proces.

Și cheile mai înseamnă, în special să aplici și chiar dacă eșuezi de sute de ori să te întorci de unde ai rămas.

“Se poate, vă rog?” Îmi îndeplinești și mie această dorință? Dacă nu acum prin acest program și cu susținerea primită, atunci te întreb, când?

Scurtăturile, speranța și “dorința” nu au nici o putere. Doar iluzie și atât!

Pentru că doar prin muncă și stăruință vei ajunge la dorință( împlinită).

Chiar dacă tu nu ești un licurici, totul este valabil și pentru tine.

Poți deveni un licurici victorios și care va învăța cum să își îndeplinească dorințele prin eforturile proprii (fără lampa lui Aladin…) participând la următorul program care va începe pe 10 octombrie.

În comentarii vă ofer și linkul unde puteți să vă informați mai mult despre programul Green Class Diet Slăbește sănătos.

Doar prin stăruință vei ajunge la dorință (împlinită!).

10 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page