top of page
Poza scriitoruluiConstantin Țîbîrnă

FUNDAMENTUL TRATAMENTULUI BOLILOR


Natura deține Fundamentul Tratamentului Bolilor
Natura deține Fundamentul Tratamentului Bolilor

Boala este răspunsul natural al organismului la stimuli inadecvați, prezenți în mod insistent pe perioade medii și lungi de timp (cronicizare).


Cercetările din ultimii 10 ani au arătat că acest răspuns (boala) este „o alegere”. Organismul viu se adaptează stimulilor nocivi alegând boala în detrimentul morții! Natura se pare că are soluții surprinzătoare pentru menținerea vieții.


Devine evident astfel, că la baza tratamentului oricărei afecțiuni a corpului uman stă principiul anulării prezenței / acțiunii stimulilor nocivi.


Care or fi stimulii nocivi? Hai, că-i bună! Îi știți foarte bine: noxele din fumul de țigară sau de la grătar, țeava de eșapament, furnalele industriilor diverse, substanțele toxice ale industriei de orice fel, din agricultura intensivă, transporturi și ... multe altele.


Indiscutabil, nu rămâne decât să alegem mai natural, cât mai aproape de natură: alimente, super-alimente, suplimente toate cât mai aproape de starea lor naturală și nu în ultimul rând uleiurile esențiale pure cu grad terapeutic.


Bineînțeles că înțelepciunea populară ne oferă sprjin: detoxifierea periodică - postul periodic / anual (alimentar și nu numai).

Multe dintre aceste acțiuni sunt dezbătute pe larg în grupurile noastre dedicate: https://www.facebook.com/groups/tratamente.nutritionale.in.bolile.articulare


Natura deține fundamentul tratamentului bolilor. Că tot ești pe facebook, zi de zi, periodic ... des ... fă-o cu folos. Alege informația de calitate de pe grupurile sugerate mai sus.

5 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page