top of page
Poza scriitoruluiConstantin Țîbîrnă

Detoxifierea ca stil de viață

Actualizată în: acum 4 zile

Mii de studii au demonstrat că majoritatea bolilor sunt urmarea modului inadecvat în care hrănim corpul. A hrăni și a mânca (a te alimenta) nu-i același lucru, dar despre acest subiect mai pe larg într-una din postările viitoare. Acum vreau să înțelegi că alimentația modernă este responsabilă de agresarea organismului tău cu un surplus de calorii și de substanțe balast, unele dintre acestea din urmă fiind de o toxicitate dovedită. Devii cu timpul un depozit de substanțe toxice care îți îngreunează funcționarea normală a tuturor sistemelor, organelor și celulelor tale. Experiența de peste zece ani cu pacienții a demonstrat că tratamentul nutrițional face posibilă hrănirea corectă, regenerarea și implicit oferă suport organismului să optimizeze detoxifierea. În recomandările noastre, am descoperit două căi prin care putem împlini cele de mai sus. 1. Prima cale implică o perioadă de susținere a procesului de detoxifiere al organismului (mai cunoscut sub numele de detox) și care precede tratamentul nutrițional propriu-zis. Prin acest demers, organismul eliberează din metaboliții toxici și substanțele balast și le elimină, pregătind „terenul” pentru regenerare.

2. Cea de a doua cale îmbină detoxifierea cu hrănirea optimă pentru regenerare. Așadar cele două procese au loc concomitent.

Am remarcat că ambele procedee dau rezultate bune, cu un plus (am putea spune evident) pentru prima variantă. În schimb varianta a doua „ne poate grăbi” atunci când organismul strigă: „Urgent!”. Nu e vorba de urgențele medicale ci mai degrabă de gravitatea afecțiunii.

Da, am încredere în valoarea alimentației pe bază de plante integrale. Mai mult de-atât, rezultatele obținute de conștiincioși m-au determinat să te invit (să invit pe oricine) în programul Start Detox ca Stil de Viață (îl regăsești aici).


În fiecare zi / săptămână / lună faci curățenie în casa ta. Acum e momentul să stabilești când poate să fie și pentru tine luna curățeniei ... pe interior.

Pregătește corpul tău pentru o stare de bine cu mult îmbunătățită. Fă „curățenie” în corpul și în viața ta, și toate astea din confortul casei tale.

Dacă dorești să afli ce vei face în programul de detox poți accesa linkul următor: https://www.greenclass.ro/green-class-7-detox

14 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page