top of page
Poza scriitoruluiMihaela Țîbîrnă

De ce să tot amâni sănătatea și slăbitul?

Actualizată în: 8 dec. 2022

Știai că slăbitul și sănătatea sunt surori gemene?

Da, poți slăbi și printr-o alimentație nesănătoasă( hiperproteică și hiperlipidică, de exemplu) dar ceea ce va urma nu va fi pe placul organismului tău. El nu se uită în oglindă, doar tu te uiți. Organismul tău se uită la sănătatea lui și la ceea ce ii asigură o supraviețuire demnă.

Crezi că știi ce înseamnă o alimentație care favorizează nu doar slăbitul ci mai ales sănătatea? Pentru că marea problemă aici este!

Majoritatea oamenilor cred că știu ce presupune o alimentație sănătoasă și doar că nu au timp sau voință sau…bla..bla( stiți voi..) să se apuce de treabă.

Dar din păcate lucrurile nu stau așa. Și asta știu din experiența mea cu pacienții.

A ști că trebuie să mănânci mai multe fructe și legume și să mănânci “cumpătat”( fie vorba între noi.. expresia asta îți permite cam orice derapaj alimentar poftești) nu îți asigură o alimentație eficientă care să susțină atât slăbitul cât și sănătatea. Este mai mult de atât!

De exemplu, combinațiile alimentare dau bătăi de cap sistemului nostru digestiv in fiecare zi, lipsa pauzelor digestive, tot la fel, ne uzează organismul, alimentele prea dichisite prin procesare si gătit la temperaturi înalte secătuiesc zestrea enzimatică, aceasta fiind comoara noastră pentru o viață lungă etc.

Indiferent de ceea ce crezi, te înțeleg că de multe ori ești bulversat și nu știi ce ar fi necesar să faci și cum să incepi.

De aceea te invit să participi gratuit la webinarul cu tema: Cum să faci primii 6 pași în pentru a Slăbi Sănătos pe data de 28 iulie 2022, joi, ora 19.00.

Nu mai amâna primul pas. Fa-l acum și înregistrează-te pe linkul de mai jos, astăzi. Următorii pași vor veni de la sine. Doar începutul pare mai greu! Urmărește pe viitor evenimentele pe care le organizăm aici: https://www.greenclass.ro/evenimente

7 afișări0 comentarii

Comentarios


bottom of page