top of page
Poza scriitoruluiConstantin Țîbîrnă

Cum să trăiești mai mulți ani și mai bine

Mâncarea este despre cum să trăiești mai mulți ani și mai bine! Care este potențialul tău cu mâncarea ta de zi cu zi?

În fiecare zi, milioane de oameni cu potențial sunt frustrați și reținuți de idei preconcepute: „cu cât îmbătrânești cu atât devii mai bolnav”, „e greu să pierzi în greutate”, „grăsimea de la burtă pleacă la sfârșit”, „la burtă rămâne”, „după dietă sigur te îngrași înapoi” și multe altele.

Ca profesionist în domeniul sănătății știu și sunt conștient de influența factorilor interni și externi asupra organismului uman. De altfel, prima întrebare pe care o primesc la cabinet sau la întâlniri sociale este despre ce e de făcut ca să fie redobândită starea de bine.

Stilul de viață

Cercetători de marcă în domeniul nutriției, biologiei și medicinei au demonstrat în ultimele lor cercetări că devine esențială schimbarea stilului de viață pentru a câștiga mai mulți ani în care să trăiești sănătos! Unul dintre experții de talie mondială, este Dr. Robert Kane, director al Centrului pentru studiul îmbătrânirii și al Centrului de Educație Geriatrică din cadrul Universității din Minnesota. Dr. Kane dezbate teoria „sindromul gropii de gunoi” conform căreia omul acumulează pe măsură ce înaintează în vârstă substanțe toxice care declanșează anumite dereglări funcționale și structurale. Dar întrebarea de bază a cercetătorului este: de ce corpul acumulează toxine? Ce determină mecanismele celulare să piardă capacitatea de a îndepărta această toxicitate? Să fie un process inevitabil determinat de ceasul genetic?

A trăi mult este o dorință universală. Dar cu mult mai important este conceptul „a trăi bine”! După părerea experților, principiile unei vieți sănătoase, la care am aderat personal și familia mea, sunt cele care îmi oferă sentimentul că viața merită trăită.

Dieta, exercițiile fizice și fumatul

Am ales să promovez o dietă rezonabilă, cu alegeri alimentare de bun simț însoțite de moderație. Să nu uităm că un organism la 40-50-60 de ani nu mai poate să digere și să metabolizeze multe din alimentele „îngrozitoare” din comerț, ca la 20 de ani. La această vârstă tânără rezistența organismului ne induce în eroare că putem să consumăm astfel de alimente toată viața.

În plus, exercițiile fizice moderate zilnice sunt parte din viața mea și le promovez de asemeni.

Am mai ales să evit și cea mai inutilă acțiune cu final crud: fumatul.

Apoi am descoperit că toate acțiunile personale se pot însoți de mulțumire atunci când apreciez și sunt apreciat, când am grijă / ajut / susțin și sunt deopotrivă susținut. În consecință creez și întrețin constant relații în armonie și echilibru.

Toate cele de mai sus pot deveni parte din viața ta. Doar gândește în folosul tău și poți descoperi cea mai nouă versiune a ta!

Cum să trăiești mai mulți ani și mai bine

În acest site, în videouri și în publicațiile mele îți voi dezvălui cheia pentru starea de bine superioară și modul corect de a naviga cu succes printre provocările societății actuale. Practicarea principiilor învățate în acest mod te va duce la oportunități nesfârșite – pentru familia, cariera ta și viața ta..

Primul pas este, repet, să gândești în folosul tău și să citești informația bazată pe știință și bun simț din acest site și din publicațiile recomandate. Una din sursele de bază este ghidul de nutriție „Sănătatea are talie!”. Când citești această carte, te-ai întrebat ce poate fi „sănătatea cu talie”? Și cum te va ajuta?

Iată ce îți oferă cartea „Sănătatea are talie”

„Sănătatea are talie!” este principiul care îți asigură un dublu succes: îndepărtarea excesului ponderal și minimizarea riscurilor de îmbolnăvire. Sau, cu alte cuvinte, devii posesorul unui corp sănătos și cu o siluetă de invidiat. Poți crede sau nu, doar aplicarea recomandărilor din carte îți poate confirma reușita.

Bineînțeles, știi că un abdomen cu exces de grăsime nu este un lucru bun pentru sănătatea ta și, atunci, e evident că doar prezența taliei îți asigură starea de sănătate și o viață împlinită.

Cu toate acestea, cum de ești ceea ce ești în prezent? Cum apreciezi această situație? Ce te face să reanalizezi viața ta, sau tranșant, ce te „împinge” să faci asta?

Ești conștient că dacă ții în mâini această carte ai nevoie de ajutor pentru a te elibera de câteva din kilogramele pe care corpul tău le deține în exces! Și, bineînțeles că vrei ceva de valoare în viața ta! Acum, când faci această alegere, ai înțeles că meriți tot ce e mai bun, că merită să te respecți și ai înțeles că ai ocazia prin această carte să urmezi calea sănătoasă a pierderii în greutate cât de mult, dar, în special cât de bine!

Și cât de bine te vei simți de-acum în colo în viața ta!

Așadar, pentru că știu că orice om are un potențial „ascuns” mă angajez să îți dăruiesc și ție din timpul, energia și cunoașterea mea pentru deblocarea acestui potențial. Te ajut să faci schimbările corecte ca să îți creezi o lume transformată în bine. Cu alte cuvinte cum să trăiești mai mulți ani și mai bine!

Experiența de la cabinet îmi demonstrează necontenit că orice acțiune se împlinește dacă deții energia și capacitatea necesară, adică este susținută de valoarea nutritivă a alimentelor consumate!

Numele meu este Constantin și sunt prietenul tău. Dacă vrei, te ajut să te hrănești corect pentru ca să îți îndeplinești potențialul – să îți schimbi viitorul - să fii campion la olimpiada bătrâneții!

11 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page