top of page
Poza scriitoruluiMihaela Țîbîrnă

Cum poți implementa obiceiuri noi?

Actualizată în: acum 4 zile

Dacă vrei să instalezi un obicei nou în viața ta care îți favorizează sănătatea pe termen lung este vital să îți planifici acțiunile (practica) și să te ții de ele zilnic.

Asta e tot secretul din spatele cortinei. Nu este ceva la care sa te gândești doar, ci este ceva de pus în practică și acest aspect nu este nici filosofic și nici complicat.

Este simplu dar nu neaparat ușor, în sensul că pentru a te ține de ceea ce ai început ai nevoie de câteva “detalii”:

1) Să conștiențizezi ce te deranjează 2) Sa vrei să schimbi ce te deranjează 3) Să înțelegi în profunzime de ce este “urgent” nevoie să schimbi( “de-ce-ul”- poate cel mai important!) 4) Să te ții de treabă! Și dacă ai trecut prin toți pașii de dinainte( ultimul fiind crucial) vei reuși să te ții de treabă!

Calul lui Troian vor fi zilele în care vei face excepții. Vei face una, doua, trei și mintea ta se va obișnui cu a face excepții! Ești atunci în punctul de a abandona, îți scade încrederea în sine și uiți că vrei să te schimbi instalând un obicei nou și bun. Asta până te doare mai tare!

Și atunci, da, poți să o iei de la capăt dar este posibil să tot te dai în acest “carusel”!

În schimb dacă faci parte dintr-o comunitate care are aceleași aspirații de schimbare ca și tine vei avea mai multe șanse să te ții de treabă!

Incepem pe 4 iulie un program în care ești susținut și învățat pas cu pas sa faci modificări majore în stilul tă de viață și alimentație. Vei face totodată parte dintr-o comunitate care are ca obiectiv major îmbunătățirea sănătății la toate nivelurile și astfel vei fi conectat mereu cu oameni care au aceleași aspirații ca și tine.

Oamenii încep lucruri și apoi abandonează calea de a le duce la bun sfarșit!

Parcurgerea unui astfel de program îți oferă motivație puternică să nu te mai întorci de unde ai plecat, să nu abandonezi și să îti creezi obiceiuri bune pentru toată viața.

Acesta este și unul din secretele succesului!

In comentarii gasești linkul pentru înscriere în program sau cere detalii dacă dorești! #ObiceiuriPentruToataViata #GreenClass

5 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comentários


bottom of page