top of page
Poza scriitoruluiMihaela Țîbîrnă

Consuma hrana pentru care ai fost creat

Oare este evident că oamenii suferă fără sa fie nevoie să sufere?

Pentru că în majoritatea cazurilor de “suferință” nu este nevoie decât să consumăm hrană aceea proaspătă sau chiar vie (gerneni și vlăstari) și să încetăm a mai consuma ceea ce este evident că ne afectează, ne forjează întru-un mare fel, astfel ne uzează înainte de vreme și ne face rău pas cu pas și pe nesimțite până într-un punct, ca apoi să SIMȚIM efectele din plin.


Facem ochii mari atunci și ne întrebăm “inocenți”: “dar, oare de la ce și de unde până unde că eu sunt așa cuminte, fac ce face toată lumea, nu?

Păi, dacă pui motorină într-un motor electric tu zici că merge? Poate se va chinui sa mearga o vreme dar va claca cu siguranță.


Corpul uman. desi în zilele noastre e ca un motor electric care primește mai mareu motorină, încă e de admirat cât de bine se descurcă.

Dar, fii sigur că va claca dacă vei pune mereu motorină. Și atunci, amintește-ți să revii la hrana pentru care ai fost creat. Dă-i motorului tău electric, doar curent electric și vei fi uimit de performanțele pe care le va atinge și cât de frumos se va reseta.


De altfel, la propriu vorbind hrana vie, proaspătă, crudă pe bază de plante e plină de “electricitate”, lumină, vibrație. Aceasta este hrana pentru care “motoarele” noastre au fost create.


De ce sa continui să suferi fără să fie nevoie să suferi? De ce?

Treci pe hrană vie și folosește-te de instrumentele din natură care susțin sănătatea și viața. Lasă-i pe “alții”, ia deciziile necesare și vezi de tine, AZI! Consumă hrana pentru care ai fost creat.

Dacă știi că poți ajuta, lasă un comentariu și distribuie.


Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page