top of page
Poza scriitoruluiConstantin Țîbîrnă

Bine ai venit!

Actualizată în: 25 nov. 2023

Bine ai venit pe greenclass.ro

Eu sunt Constantin Țîbîrnă, nutriționist-dieteticianul tău. Apreciez că ai decis să vii alături de mine. Împreună descoperim lumea fascinantă a nutriției corecte care combină știința cu bunul simț și îți oferă maxim de beneficii: sănătate, vitalitate și un corp cu siluetă de invidiat.

Sunt încântat că ai ales să te bucuri de o viață de calitate. Pentru aceasta îți asiguri un bonus special: crești stima de sine pe măsură ce visele tale devin realitate.


De ce să colaborezi cu mine?

Sunt Nutriționist și Dietetician Licențiat, Master în Nutriție și Dietetică Profilactică și Curativă. Toată viața am fost pasionat de nutriția corpului uman.

Studiez permanent tot ceea ce se descoperă nou, an de an. Nutriția, medicina, biologia, genetica și alte științe conexe corpului uman aduc constant noi informații de valoare. În fiecare an se publică zeci de mii de studii pe tema nutriției sănătoase. Din păcate statisticile arată consecvent cum sănătatea oamenilor se degradează continuu.

Și totuși sunt convins că omul poate mai mult, dar lucrurile pur și simplu nu par să se lege.

Toți oamenii își doresc să fie sănătoși, cu silueta ideală și totodată poftesc la alimente cât mai apetisante.


Și ghici ce? Doar ultima direcție este satisfăcută. Sănătatea și forma corpului au mult de suferit ducând persoana suferindă la dezamăgire și teamă.

Timpul și contactul cu pacienții la cabinet nu au născut rețeta minune, nici un stil de viață universal ci mai degrabă unul particular. Și am mai descoperit că anumiți factori pot să te ajute și alții te pot împiedica să trăiești un stil de viață sănătos. După confirmarea în ani de colaborare cu pacienții, am decis ca pașii valoroși să îi expun cât mai multor oameni. Am simțit totodată că pot să dăruiesc cunoașterea și energia mea tuturor celor care doresc să fie educați și să aibă o viață transformată în bine!

Așa a apărut acest site, articolele și cărțile scrise. Am credința că vei descoperi informații prețioase care pot să te ajute pe tine și familia ta.

Te regăsești în postura persoanei cu temeri, dezamăgiri și suferințe? Vrei să simți entuziasmul declanșat de informația de valoare? Alătură-te comunității care iubește bunul simț și informația științifică.

Bine ai venit!

Toți membrii comunității se bucură cu adevărat de beneficii, citind articolele și cărțile. Cei care mărturisesc asta recunosc că aplică ce am scris acolo. Îți garantez că viața ta se va schimba în bine.

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page