top of page
Poza scriitoruluiConstantin Țîbîrnă

Asteptarile noastre: efecte imediate sau care se lasă așteptate

Actualizată în: 11 aug. 2023


Cu toții trăim un prezent ca rezultat al experiențelor din trecut, oricât de „lung” ar fi acest trecut. Totodată nu putem să ne ascundem de consecințele faptelor de odinioară.

În schimb putem modela traseul - peisajul - modul în care experimentăm prezentul. E vorba de atitudine.

Cum vedem fiecare dintre noi lumea? E evident că fiecare o percepe diferit iar răspunsul este extrem de individualizat, unic. Deci nu există o rețetă universală pentru „problemele” noastre. De altfel, le considerăm probleme pentru că nu corespund cu așteptările noastre, cu modul în care vedem noi lumea.

Metode de rezolvare ale problemelor sunt ... gârlă, de la metoda pașilor mărunți la trânta cu mâinile ”strângînd puternic coarnele taurlui”. Oricare ar fi metoda, pe parcurs - la final, vom vedea lumea cu alți ochi.

Un fapt rămâne totuși imuabil- o acțiune consecventă: întreținerea. Indiferent de așteptări, ceea ce obții, succes în afaceri, o căsnicie, relațiile, o mașină nouă, o casă, o grădină, tot ce ai semănat pe ogor și în viață necesită întreținere, mentenanță.

Gândind asupra acestui fapt, e logic că nu există nimic în top fără susținere constantă, periodică sau cilpă de clipă. Intră aici și starea de sănătate.

Ajungând la acest subiect, corpul tău își întreține viața clipă de clipă, atât timp cât tu îi permiți, îl ajuți să facă asta. Știm în prezent că, în societatea modernă, prin acțiunile noastre mai degrabă îl împiedicăm decât îl susținem.

În anumite situații, boală, necazuri, suntem dispuși să facem schimbări să vedem cu alți ochi lumea și VEDEM care sunt acțiunile care ne pot aduce beneficii în întreținerea a ceva (sănătate, relații ...). Primul pas este utilizarea unor elemente care ne influențează rapid, cu alte cuvinte să vedem rezultate.


Fie că e vorba de un program de pierdere în greutate, sau un job care ne aduce bani mai mulți, o atitudine sau cuvinte, expresii care, folosite conștient, ne aduc relații de mai bună calitate, sau multe altele ... toate acestea să aibă rezultate palpabile.

Din proprie experiență, cel mai iute și dinamic efect l-am simțit utilizând uleiurile esențiale. Acestea, prin acțiunea lor directă asupra creierului ne ajută să ... devenim, să acționăm și să obținem ce ne-am propus.

Faci o mică investiție într-un ulei esențial care te mișcă în direcția dorită și starea ta va fi una nouă, îți va împlini așteptările. Repede!

Dacă nu știi ce ulei esențial este potrivit nevoilor tale, de unde și cum să alegi unul de calitate, lasă o întrebare în comentariu și îți voi răspunde cât de repede pot.

6 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Commentaires


bottom of page