top of page
Poza scriitoruluiConstantin Țîbîrnă

Aromele plantelor trezesc medicul interior


Că ne place ... că nu ne place ...


Zilnic facem lucruri pe care le apreciem, ne plac (mâncăm ce ne place, vizionăm filme, emisiuni și ascultăm muzica care ne sunt pe plac, participăm la evenimente care ne aduc satisfacție și bucurie ....) dar, facem și lucruri care nu ne încântă atât de mult (mergem la serviciu când am dori să stăm acasă, ducem gunoiul chiar dacă am dori să ne relaxăm pe canapea, „suportăm” conversații / prezența anumitor persoane ...).

Cum putem să avem parte doar de lucruri minunate și să le evităm pe cele neplăcute?

Uleiurile esențiale din plante îți facilitează acest deziderat. În primul rând te bucuri de arome încântătoare care „trezesc” în tine stări de încântare, mulțumire, satisfacție, încredere, entuziasm ... și în al doilea rând (ceea ce) îți (și) permite să treci cu mult mai ușor peste „obstacole”, ba chiar pot transforma un lucru neplăcut într-unul plăcut. Cu alte cuvinte vezi altfel viața!

Mirosul îți schimbă starea instantaneu, iar pentru asta florile au cea mai mare responsabilitate!

Treci la mirosit! Înmiresmează-te cu sublimele arome ale uleiurilor esențiale. Vrei o viață cu savoare, fericită? Doar știi că fericirea poate veni doar din starea ta interioară. Dacă vrei să o schimbi din exterior uleiurile esențiale o pot face cel mai ușor, și cum spuneam ... INSTANTENEU!

Încă o dată „îmbăiază-te” în miresmele uleiurilor esențiale, urmărește postările din grupul Trezește-ți Medicul Interior! și află care uleiuri îți pot trezi starea pe care o dorești cel mai mult, sau lasă în comentarii ce ai trăit la ultima ta experiență uleioasă.

4 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page