top of page
Poza scriitoruluiMihaela Țîbîrnă

Apa din organismul tău

Actualizată în: acum 4 zile

Dacă apa stătută este plină de tânțari și larve și…te deranjează, totuși nu este vina țânțarilor și a larvelor că apa este de fapt o baltă stătută!

Curăță “balta” de ceea ce a adunat de-a lungul timpului și înlocuiește apa, iar apoi transform-o în apă curgătoare!

Fiecare popor, de-a lungul istoriei proprii, a procedat din convingeri întemeiate la pauze alimentare și chiar la procedee diverse de stimulare a curățeniei interne a corpului (proces cunoscut sub numele de detoxifiere). În prezent, omul „a uitat” de interiorul său, partea organică (ca să nu mai spunem de partea energetică - spirituală) dând valoare doar circumstanțelor externe, plăcerilor (implicit gustului și obișnuințelor „de-o viață”).


E ca și cum „uiți” să mai faci curățenie în casă, preocupându-te de exteriorul ei, dând bine ochilor trecătorilor. În final, casa va „exploda”, va scoate pe unde poate gunoiul, mizeria și mirosul fetid. Acest fapt devine principala cauză a îmbolnăvirilor.

Beneficiile multiple obținute de pacienții conștiincioși în cei peste 10 ani de cabinet, au pus bazele programelor nutriționale care vin să facă curățenie în corp. Așa s-a născut Programul Green Class Start Detox ca Stil de Viață care, pe parcursul celor 3 săptămâni( 1 săptămână de acomodare a organismului și 2 săptămâni de lucru intens) te învăță cum poți schimba acea “apă stătută” din interiorul organismului tău și să o transformi în “apă curgătoare”.

Cu alte cuvinte cum poți tu să schimbi mediul chimic al organismului tău și care favorizează suferința și boala (țânțari și larve”) într-unul care susține sănătatea și vitalitatea pe termen lung.


Abținerea de la alimentele solide aduce beneficii multe și nebănuite organismului tău! Dacă nu mai vrei “țânțari și larve”, înscrie-te în acest program. Este un program și de reeducare alimentară totodată.

Descrierea sumară a programului și cum te poți înscrie găsești aici. Dar, ține cont că vei primi mult mai mult decât găsești în desciere. Au pățit-o și “alții” în primele 5 programe de anul acesta. Ce au “pățit” găsești în postările evidențiate pe grupul Alimentația pe bază de plante (vezi aici). Poți profita în același timp să te înscrii în grup.

Ne vedem în program cu cei curajoși și dornici să de-a un reset organismului și să facă curățenie nu numai în casa exterioară și asta chiar înainte de finalul anului 2022! Te invit să fii prezent acolo.

AIci ai din nou linkul unde poți să te înscrii și să afli mai multe despre Programul Green Class Start Detox ca Stil de Viață.

12 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page