top of page
Poza scriitoruluiMihaela Țîbîrnă

Ajutorul plantelor în sezonul rece

În sezonul rece, începând cu septembrie, în fiecare dimineață iau sublingual 2-3 picături de Onguard și 1-2 picături de Frankincense (tămâie) - adică doar uleiuri esențiale pure cu grad terapeutic!. Mă protejează de “intrușii” sezonului (mai ales OnGuard) dar oferă și confort psihic și emoțional (mai ales Tămâia). Pe parcursul zilei, după preferință dar si după nevoi, pun difuzorul sa mearga cu alte uleiuri esentiale.

Disclamer: uleiurile esentiale trebuie sa fie de grad terapeutic, pure si neadulterate pentru a putea fi administrate intern, topic sau inhalate.

Cum nu mă aștept să îi pese mai mult de sănătatea și confortul meu, nimanui în afară de mine, am ATENTIA focusata pe ceea ce aleg ca aliment, supliment, superaliment cosmetice (parfumuri nu mai folosesc, le-am substituit cu uleiuri esențiale pure), detergenti etc.

Uleiurile esentiale par un moft și așa am crezut și eu un timp. Dar de un an, de cand le folosesc sistematic, mi-am schimbat perspectiva asupra lor pentru că vad concret zi de zi ce pot face ele pentru mine. Deja am publicat un articol despre uleiurile esențiale pure in care poti afla ce sunt si ce pot face real uleiurile esentiale pentru tine!

Dacă vrei să stii si tu mai mult decat stii acum despre uleiurile esentiale citește articolele dedicate și cere o consultație în privat (aici). Consultația este gratuită și dureaza 30 de minute. Completează formularul de contact (aici). Lasă și numărul tău de telefon.


Lasa o inimioară și/sau distribuie acest articol dacă este pe gustul tau.


Acum, în luna octombrie 2023, se lază cu mute surprize exttrem de plăcute. Compania Doterra ma surprinde din nou cu darnicie. Dar….., si eu vreau surprind. Detaliile acestor surprize, fara rezerve, le ofer in privat pentru cei care au in plan preventia si sanatatea. Daca simti ca a venit momentul sa iți faci un cont Doterra vei avea doar de castigat in octombrie.


Rugaminte: Cere detaliile cuvenite la rubrica contact si nu uita sa lasi acolo un numar de telefon pentru a avea prioritate cand programez conversatia cu tine.

18 afișări0 comentarii

Opmerkingen


bottom of page