top of page
Poza scriitoruluiConstantin Țîbîrnă

Acum, nu l-a anul !

Chiar vrei să faci ceva bun pentru tine mai târziu? De ce nu faci acum?

Aștepți să vezi cât de sănătos vei fi peste un an? Oare se merită așteptarea?

Oamenii de succes acționează pentru ca să se mențină în top. Oamenii sănătoși acționează ca să-și mențină sănătatea.

Ești naiv dacă crezi că e pe dos. Atât succesul cât și sănătatea (de fapt e valabil pentru orice lucru măreț dîn această viață) sunt obținute și menținute prin eforturi și acțiuni potrivite.


Acum e momentul să începi să ai grijă de corpul tău. Dacă nu acum când?

Corpul tău este doar un vehicul - cum spun unii - dar evident că el te poartă acolo unde vrei să ajungi și deci tu cum îl întreții?

Vino alături de noi și învață care sunt informațiile care îți pot modela gândurile și deci modul în care vezi lumea și implict acțiunile pe care să le făptuiești ca să câștigi în starea de sănătate. Dacă vrei informații cere, pune întrebările corecte și ne vom strădui să îți răspundem cât mai bine.



„Experiența mea profesională ca nutriționist și dietetician mi-a relevat că excesul de grăsime corporală poate fi ”învins”. Atunci când urmezi pe termen lung un tipar alimentar sănătos bazat pe principii de bun simț acest fapt joacă un rol crucial pentru sănătatea întregului organism. Pacienții mei au confirmat astfel rezultatele studiilor care arată că alimentația corectă este importantă atât pentru prevenirea cât și pentru tratamentul oboselii cronice, crampelor și durerilor musculare, diabetului, bolilor cardiovasculare, hipertensiunii, osteoporozei, depresiei, diferitelor tulburări metabolice și funcționale. Nu există nici o recompensă mai mare ca aceasta!”

Dacă dorești să primești ajutorul meu direct la tine acasă, citește mai multe despre ghidul de nutriție Sănătatea are talie”.

Postări recente

Afișează-le pe toate

Commenti


bottom of page